Compania Națională de Investiții (CNI) a scos la licitație contractul pentru realizarea mai multor documentații tehnice necesare construirii Sălii Polivalente din Deva.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Valoarea investiției se ridică la 75 de milioane de lei, bani din fondurile Ministerului Dezvoltării Regionale. Sala de sport polivalentă va fi construită în localitatea Cristur.

Potrivit Primăriei Deva, CNI a scos la licitație, în 3 august, contractul de prestare servicii având ca obiect elaborarea SF, studiu topografic vizat de OCPI, studiu geotehnic, elaborare documentație pentru obținerea avizelor și acordurilor și alte studii de specialitate solicitate în certificatul de urbanism pentru sala de sport polivalentă.

Investiția va cuprinde, pe lângă complexul sportiv propriu-zis, și sens giratoriu cu căile de acces aferente, parcări, alei de acces pietonale și zone verzi. Sala va avea o capacitate de 3000 de locuri, va fi branșată la toate utilitățile și va avea toate facilitățile necesare unui astfel de obiectiv. Sala va putea fi folosită și pentru spectacole, alte manifestări culturale și patinoar.

“Avem nevoie de această investiție ținând cont de faptul că în zona municipiului nostru nu există o sală de sport de mare capacitate care să poată fi utilizată ca sală polivalentă. Realizarea sălii de sport polivalente este cuprinsă în Strategia Integrată pentru Dezvoltarea Urbană a municipiului Deva 2014-2023”, spune primarul Devei, Florin Oancea.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania