Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Un bărbat de 60 de ani din judeţul Hunedoara, diagnosticat cu COVID-19 şi care necesita terapie intensivă, a fost transferat la Arad, marţi seară, însă a decedat în cursul nopţii din cauza agravării stării sale.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), Simina Roz, a declarat că bolnavul “a ajuns la Arad în stare gravă, cu saturaţie de oxigen de 60%, neintubat”, şi a fost internat în Compartimentul de Anestezie şi Terapie Intensivă COVID-19.

“Medicii din ATI l-au intubat şi ventilat mecanic, însă azi-noapte, în jurul orei 3,00, a pierdut lupta cu viaţa. Bărbatul suferea şi de o boală autoimună, diabet cu dependenţă de insulină, obezitate de gradul II şi insuficienţă renală de gradul IV”, a declarat Simina Roz.

Alţi trei pacienţi din judeţul Hunedoara diagnosticaţi cu COVID-19 au fost transferaţi, în noaptea de luni spre marţi, la SCJU Arad, pe paturi de terapie intensivă, pentru că în Hunedoara nu mai sunt locuri la ATI. Aceştia au 58, 73 şi 79 de ani şi sunt în stare stabilă, dar au şi alte afecţiuni medicale, printre care hipertensiune, obezitate, insuficienţă cardiacă. Ei sunt internaţi la Secţia Clinică de Anestezie şi Terapie Intensivă II a SCJU Arad. (AGERPRES)

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.