Primăria Sfântu Gheorghe a lansat un program de internship pentru studenți, prin care tinerii vor câștiga experiență practică, dar vor și ajuta municipalitatea în derularea activităţilor din următoarea perioadă.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

„Fac apel la acei studenţi care în perioada următoare nu vor trebui să se întoarcă în centrele universitare, ci vor participa la cursuri online, să ne ajute. Să trimită o scrisoare de intenţie către Primărie, şi în funcţie de domeniile de activitate studenţii vor avea o oportunitate şi o şansă de a participa la activităţile din Primărie. Cei de la domeniile tehnice şi nu numai vor putea, de exemplu, să ne ajute în pregătirea şi derularea unor proiecte. Programul oferă nu numai studenților o oportunitate excelentă de a câștiga experiență practică pe lângă cunoștințele teoretice, ci și pentru noi, deoarece putem implica tinerii în activitatea Primăriei”, a declarat primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád.

Tinerii ale căror studii sunt legate de activitățile administrației locale şi care vor să acumuleze experiență practică sunt așteptați să trimită o scurtă scrisoare de intenție, indicând studiile și domeniile de interes, la adresa de email: info@sepsi.ro.

(FOTO: Pixabay.com)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania