Personalul Curţii de Apel Oradea a fost testat în vederea depistării unor eventuale infecţii cu virusul COVID-19, prin metoda pooling, rezultatele testării fiind negative, a anunţat, joi, Biroul de informare al instituţiei.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de vineri, 31 iulie, o persoană a fost confirmată ca fiind infectată ci COVID-19, iar alte două au fost plasate în carantină la domiciliu, în urma anchetei epidemiologice efectuată de Direcţia pentru Sănătate Publică Bihor, fără ca acestea să dezvolte, până în prezent, simptome ale infecţiei cu SARS-CoV-2.

Au fost dispuse măsuri administrative în vederea dezinfectării tuturor spaţiilor destinate personalului, precum şi ale celor destinate accesului publicului, pentru eliminarea oricărui risc de transmitere a virusului.

“Activitatea instanţei nu a fost afectată, aceasta fiind oricum restrânsă în această perioadă strict la soluţionarea cauzelor cu caracter urgent, ca urmare a intrării în vacanţa judecătorească, începând cu data de 1 august 2020 până la 31 august 2020”, se arată într-un comunicat al Curţii de Apel Oradea.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania