Femeia care a născut şi şi-a abandonat bebeluşul într-o benzinărie din municipiul Satu Mare a fost depistată, ea riscând până la trei ani de închisoare, potrivit precizărilor făcute, vineri, de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Paula Gabor.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“S-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de uciderea ori vătămarea noului născut de către mamă. În prezent femeia se află internată în spital. La finalul verificărilor dacă se vor impune se vor dispune şi măsuri legale. Codul penal pedepseşte această infracţiune cu pedeapsa de la 1 lună la 3 ani închisoare. Aseară (joi seara n.r.) a fost internată la spital întrucât i s-a făcut rău pe drum, a fost solicitată ambulanţă şi a fost internată în spital”, a precizat Paula Gabor.

Un nou-născut a fost abandonat, joi, în toaleta unei benzinării din municipiul Satu Mare, fiind o fetiţă perfect sănătoasă, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Constantin Demian.

“Nou-născutul este internat în spital, are 2.950 de grame, este o fetiţă în stare bună, născută azi (joi n.r.). Din punct de vedere medical este OK, în parametri”, a declarat Demian. (AGERPRES)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania