Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Cetățenii pot semna și ONLINE pentru candidații USR-PLUS din Bistrița-Năsăud!

Alianța USR-PLUS este prima formațiune politică națională din România care strânge semnături ONLINE printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorală Permanentă.

Știm cât de importantă este distanțarea socială în această perioadă, de aceea am căutat cea mai bună soluție pentru ca tu să poți semna online, simplu și fără hârtii.

Semnează și tu! Iar dacă ai făcut-o deja, dă mesajul mai departe! Se semnează doar o singură dată, fie online, fie pe formular printat. A mai rămas puțin până la înscrierea candidaților și fiecare semnătură contează enorm pentru noi:

Alianța USR-PLUS promovează pentru funcțiile de demnitate publică din administrația locală candidați cu o viziune solidă și autentică pentru dezvoltarea județului, a căror integritate morală și competență profesională nu poate pusă la îndoială.

Împreună cu toți cetățenii județului nostru vrem să construim o alternativă reală, corectă și sănătoasă la actuala administrație locală, prin reprezentanți ai cetățenilor competenți, onești și devotați, cu un trecut politic curat, și fără interese personale, ce pot transforma speranțele oamenilor în realitate.

Uniți vom putea cu adevărat schimba destinul județului nostru!

bit.ly/SemneazaOnline

Prof. Cristina Iurișniți,

Deputat USR în Parlamentul României

membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport

președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați

(Articol publicitar)

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.