Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Delia va concerta sâmbătă seara pe o scenă amplasată la marginea municipiului Sibiu, unde va avea loc primul eveniment drive-in, informează organizatorii.

“Freedom, un nou concept de evenimente drive-in, va avea loc între 8 august şi 30 septembrie la Sibiu. Concerte şi spectacole de teatru în aer liber, în weekendurile dintre 8 august şi 30 septembrie. Sub sloganul ‘Spectacolul trebuie să continue!’, pe 8 august se lansează Freedom, un nou concept de evenimente de tip drive-in, ce îşi propune să aducă publicului sibian concerte şi piese de teatru, vreme de 8 weekenduri consecutive (8 august – 30 septembrie)”, anunţă organizatorii pe site-ul oficial al Primăriei Sibiu, www.sibiu.ro.

Potrivit sursei citate, peste 1.500 de spectatori pot lua parte la fiecare eveniment. Concertul Deliei va fi susţinut în vecinătatea Fabricii de Cultură, în apropierea staţiei CFR Triaj.

“Freedom Arena are o capacitate de peste 500 de autovehicule, cu posibilitatea ocupării a trei locuri în fiecare maşină, fără a fi impusă purtarea măştii (în maşină) timp de 4 ore. Astfel, se va asigura accesul a minim 1.500 de persoane, respectând normele de distanţare socială impuse de legislaţie, dar oferind participanţilor tot confortul. De asemenea, în cadrul locaţiei va fi amplasată o structură tehnică masivă (scenă 31×18 m, video 200 mp, lumini inteligente 100 bucăţi.) în aşa fel încât spectatorii să poată beneficia de vizibilitate maximă a evenimentelor; sunetul va fi transmis pe frecvenţa radio dedicată în fiecare maşină, iar un food court diversificat, cu avantajul comandării printr-o aplicaţie online a produselor de food & drinks, va completa experienţa de la faţa locului”, asigură organizatorii.

Un bilet este valabil pentru un autoturism şi pot fi maxim trei ocupanţi in autoturism. Cel mai ieftin bilet pentru trei persoane costă 189 de lei. Cele mai scumpe bilete, la preţul de 359 de lei fiecare, s-au epuizat deja. (AGERPRES)

(FOTO: Freedom Events / Facebook)

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.