Directorul Colegiului Național ,,Decebal” Deva, Florin Ilieș, este, începând de astăzi, membru al Organizației Județene PNL Hunedoara.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Anunțul intrării lui Florin Ilieș în echipa PNL a fost făcut de primarul Devei, Florin Oancea, care consideră că decizia directorului CN ,,Decebal” este un câștig pentru PNL Deva și pentru cetățenii Devei.

Potrivit primarului Devei, Florin Ilieș va candida pe lista de consilieri locali ai PNL pentru municipiul Deva la alegerile locale.

“Am avut bucuria și onoarea să primim astăzi în echipa PNL Deva un om deosebit și inimos, pe domnul profesor Marin Florin Ilieș. Nu cred că domnul profesor mai are nevoie de prezentări, dar vă reamintesc doar că este directorul prestigiosului Colegiu Național ,,Decebal” Deva. Marin Florin Ilieș are 59 de ani. Prin mâinile lui și ale colectivului didactic de înaltă ținută profesională de la Colegiul Național ,,Decebal” au trecut generații de elevi care prin performanțele școlare au dus faima colegiului devean și a orașului nostru în România și în lume. Marin Florin Ilieș a fost și președintele Clubului Lions Deva Sarmisegetusa. El s-a implicat în acțiuni de voluntariat pentru copiii cu dizabilități intelectuale. Prin programele create în parteneriat cu instituții, printre care și Primăria Municipiului Deva, societăți comerciale, organizații non-profit, domnul profesor a urmărit dezvoltarea abilităților acestor copii speciali și integrarea acestora în societate. Un eveniment deosebit a fost prilejuit de Jocurile Naționale Special Olympics 2019, organizate în premieră la Deva. Am fost impresionat de munca depusă atât de copii cât și de profesorii care se ocupă de ei. Cu toții au demonstrat că atunci când îți dorești poți realiza lucruri care par imposibile. Îi spun BUN VENIT în echipa PNL, în numele meu și al colegilor! Sunt convins că este un câștig pentru echipa PNL Deva și pentru cetățenii Devei, din viitoarea sa calitate de consilier local PNL”, a anunțat primarul Devei pe pagina de Facebook.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania