fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDFOTO | Incendiu puternic la un depozit de furaje din Bistrița-Năsăud. Pompierii...

FOTO | Incendiu puternic la un depozit de furaje din Bistrița-Năsăud. Pompierii s-au luptat șapte ore cu flăcările

Publicat în

spot_img
spot_img

Un incendiu violent a izbucnit în noaptea de duminică spre luni la un depozit de plante furajere din comuna Rodna, județul Bistrița-Năsăud.

Pompierii au reușit să stingă incendiul după șapte ore, intervenția având loc într-o zonă de munte, greu accesibilă.

“18 pompieri militari și voluntari au acționat pentru stingerea unui incendiu care a cuprins peste 30 de tone de plante furajere depozitate într-un saivan de aproximativ 400 de metri pătrați. Cel mai important, nu au fost victime”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

(FOTO: ISU Bistrița-Năsăud)

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Sâmbătă, ora 21:45 Israel – România. Un meci care ne poate duce la Euro

Naționala de fotbal a României va întâlni sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 21.45, în deplasare, selecționata Israelului, meci contând pentru grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.