13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEÎncepe construcţia sălii de sport a Liceului de Arte din Miercurea Ciuc

Începe construcţia sălii de sport a Liceului de Arte din Miercurea Ciuc

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Miercurea Ciuc a semnat contractul de execuție a sălii de sport al Liceului de Arte „Nagy István”.

Potrivit municipalității, construirea sălii de sport a Liceului de Arte a fost una dintre cele mai dificile sarcini ale administrației locale. După o serie de licitaţii publice nereușite, societatea bucureșteană Niliten Construcții a câștigat execuţia lucrărilor, iar contractul cu municipalitatea a fost semnat luni de viceprimarul Füleki Zoltán-Ladislau. Valoarea contractului este 8,87 de milioane de lei, iar durata de execuție este 24 luni.

Sala de sport va influența imaginea centrului: construcția învelită cu sticlă va lega clădirea liceului cu cea a Casei de Cultură a Sindicatelor. La parter vor fi amenajate săli de expoziții și două culoare între piața Libertății și strada Gál Sándor pentru pietoni și bicicliști. Sala de sport va ocupa două nivele, pe ambele nivele se vor amenaja vestiare, toalete, dușuri. La etajul superior se va construi un culoar către clădirea Casei de Cultură.

Execuția va începe cel târziu la începutul lunii septembrie. Lucrarea este cofinanțată din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), cu 2,69 de milioane lei.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel