Asociația Rangerilor din România și Administrația Parcului Național Retezat organizează concursul “Biroul rangerilor”, un concurs foto dedicat ariilor protejate din Romania și rangerilor care au ”biroul” în parcuri, rezervații, situri Natura 2000 etc.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Concursul este organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Rangerilor, care este sărbătorită în 31 iulie.

“Noi, rangerii, credem că avem cele mai frumoase birouri din lume, decorate de un artist desăvârșit, numit NATURA! “Biroul rangerilor” nu este o încăpere închisă sau o piesă de mobilier, ci o vastă întindere plină de viață și energie, unde viețuiesc plante rare și animale sălbatice. Scaunele din acest birou sunt colțuri de stâncă sau trunchiuri de arbori doborâți de vreme. NE IUBIM BIROUL!”, au transmis organizatorii.

Condițiile de participare la concurs

Cine poate participa: orice locuitor din România, cu max. două fotografii (proprii), realizate în orice perioadă a anului/ilor, într-o arie protejată din România.

Unde se trimit fișierele: asociatia_rangerilor_ro@yahoo.com.

Detalii privind fotografiile: subiect la alegere, jpg, în mesajul trimis pe e-mail se scriu: numele autorului, numele ariei protejate unde a fost făcută fotografia și o scurtă descriere a imaginii.

Termen limită de trimitere a fotografiilor: 15 aug. 2020

Fotografiile postate, în ordinea primirii, în albumul “Biroul Rangerilor” pe pagina facebook.com/rangeriidinromania.arr/ vor putea fi votate (apreciate prin reacții pozitive like, love, care) până în data de 31 august 2020. 

Jurizare și premii: fotografiile vor fi ”jurizate” de către public. Se iau în considerare doar reacțiile pozitive la fotografiile postate AICI.

Vor fi acordate 24 PREMII constând într-un album ”Parcul Național Retezat” (168 pg; 28/19 cm).

(SURSA FOTO: Parcul Național Retezat / Facebook)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania