Elite Art Club UNESCO vă invită în perioada 13-15 august la „Classics for Pleasure – 10 years of enchantment”. Festivalul va avea loc în Piața Mare și propune publicului meloman o serie de trei concerte de muzică clasică și o expoziție de artă vizuală.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Un concert original va deschide evenimentul în data de 13 august, la ora 20 și va încânta publicul cu reorchestrații clasice ale celor mai cunoscute piese pop și rock din istoria muzicii, în interpretarea Vibe Orchestra și sub bagheta lui Alexandru Ilie.

Al doilea concert va avea loc vineri, 14 august, de la ora 20, când Orchestra Filarmonicii Sibiu, dirijată de Gheorghe Costin, vă propune un concert deosebit, dedicat lui Ludwig Van Beethoven, ce face parte din tematica #BTHVN2020.

Tradiționalul concert Proms of Delight va încheia festivalul în data de 15 august, la ora 20, și va duce pe scenă o formulă rar întâlnită, trei tenori și o soprană, alături de Philarmonia Elite Orchestra, dirijată de Constantin Adrian Grigore.

Accesul publicului este liber, dar locurilor vor fi limitate, publicul urmând să ocupe locurile în ordinea sosirii, în intervalul orar 18-20.

Classics for Pleasure este un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Culturală 2020.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania