Retailerul Lidl a anunţat marţi că va inaugura două noi magazine – în Gherla, judeţul Cluj, și în Marghita, judeţul Bihor.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

”Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea a două noi magazine pe data de 13 august: unul în oraşul Gherla, judeţul Cluj, care dispune şi de staţie de încărcare pentru automobile electrice, iar celălalt în oraşul Marghita, judeţul Bihor. Pentru că sănătatea angajaţilor şi a clienţilor este prioritară pentru Lidl, şi în cele două unităţi se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în reţeaua din România. Lidl le recomandă clienţilor să respecte, în acelaşi timp, măsurile individuale de prevenţie în timpul cumpărăturilor”, a anunțat compania.

Fiecare magazin are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 de metri pătrați. Magazinul Lidl din Gherla este situat pe strada Hășdății, 1, înlocuieşte o unitate care a fost închisă la începutul acestui an și va dispune de 130 de locuri de parcare. Magazinul din Marghita este situat pe strada Ion Luca Caragiale, 31-35, este prima unitate Lidl din acest oraş și oferă clienților 80 de locuri de parcare.

(SURSA FOTO: Facebook / Lidl România)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania