fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăECONOMIELidl deschide două magazine în județele Cluj și Bihor

Lidl deschide două magazine în județele Cluj și Bihor

Publicat în

spot_img
spot_img

Retailerul Lidl a anunţat marţi că va inaugura două noi magazine – în Gherla, judeţul Cluj, și în Marghita, judeţul Bihor.

”Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea a două noi magazine pe data de 13 august: unul în oraşul Gherla, judeţul Cluj, care dispune şi de staţie de încărcare pentru automobile electrice, iar celălalt în oraşul Marghita, judeţul Bihor. Pentru că sănătatea angajaţilor şi a clienţilor este prioritară pentru Lidl, şi în cele două unităţi se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în reţeaua din România. Lidl le recomandă clienţilor să respecte, în acelaşi timp, măsurile individuale de prevenţie în timpul cumpărăturilor”, a anunțat compania.

Fiecare magazin are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 de metri pătrați. Magazinul Lidl din Gherla este situat pe strada Hășdății, 1, înlocuieşte o unitate care a fost închisă la începutul acestui an și va dispune de 130 de locuri de parcare. Magazinul din Marghita este situat pe strada Ion Luca Caragiale, 31-35, este prima unitate Lidl din acest oraş și oferă clienților 80 de locuri de parcare.

(SURSA FOTO: Facebook / Lidl România)

Ioana Pop

Articole recente

Goluri multe și două intervenții VAR în meciul dintre U Cluj și FC Hermannstadt

În fața a aproximativ 5 mii de spectatori, U Cluj a învins cu 3-1...

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

Mai multe articole de același fel