fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSCrucea Roșie donează aparate de ventilaţie pulmonară spitalelor din Sebeş şi Aiud

Crucea Roșie donează aparate de ventilaţie pulmonară spitalelor din Sebeş şi Aiud

Publicat în

spot_img
spot_img

Crucea Roşie Română Filiala Alba donează două aparate de ventilaţie pulmonară Spitalelor Municipale Sebeş şi Aiud

În contexul crizei medicale generate de pandemia de coronavirus, Crucea Roşie Română Filiala Alba donează două ventilatoare moderne noi, destinate pacienţilor internaţi în cadrul Spitalelor Municipale din Sebeş şi Aiud.

Sistemul de ventilaţie donat unităţilor medicale este un aparat AEON VG70, dotat cu baterie de capacitate mare şi poate fi folosit pentru deplasările intraspitaliceşti ale pacienţilor aflaţi în tratament.

În decursul zilei de azi, aparatele au fost puse în funcţiune de către o echipă de specialişti şi vor deservi pacienţii internaţi în cele două spitale.

Aparatele au o valoare totală de aproximativ 178.000 lei şi au fost achiziţionate din fondurile strânse în cadrul campaniei pe care Crucea Roşie a desfăşurat-o în beneficiul spitalelor şi a pacienţilor afectaţi de COVID-19.

Crucea Roşie Română Filiala Alba aduce călduroase mulţumiri tuturor colaboratorilor şi sponsorilor care în această perioadă au sprijinit demersurile organizaţiei noastre pentru consolidarea răspunsului la ameninţarea cu noul coronavirus COVID-19.

Adrian Meitner

Articole recente

Goluri multe și două intervenții VAR în meciul dintre U Cluj și FC Hermannstadt

În fața a aproximativ 5 mii de spectatori, U Cluj a învins cu 3-1...

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

Mai multe articole de același fel

Medic de la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara: Avem, se pare, un nou val de coronavirus cu anumite mutaţii selective, trei la număr

Medicul Cristian Oancea atrage atenția că în România circulă trei mutații ale coronavirusului, într-un nou val. Din fericire, sunt forme ușoare, spune managerul Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Departamentului de Energie al SUA: Virusul care a declanşat pandemia de Covid-19 a apărut cel mai probabil în urma unei scurgeri dintr-un laborator chinez

Concluzia departamentului de energie – care supraveghează o reţea de 17 laboratoare din SUA, inclusiv domenii de biologie avansată – este considerată semnificativă