13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDDoi medici şi un poliţist din Bistriţa-Năsăud, infectați cu COVID-19

Doi medici şi un poliţist din Bistriţa-Năsăud, infectați cu COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

Doi medici şi un poliţist se numără printre cazurile de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore, a anunțat marţi Prefectura Bistriţa-Năsăud.

Unul dintre medicii infectați cu noul coronavirus lucrează la Ambulanță, iar celălalt este medic de familie.

De la începutul pandemiei, în județul Bistrița-Năsăud s-au înregistrat 978 de cazuri, 14 în ultimele 24 de ore, potrivit raportării autorităților de marți, de la ora 13.00. 800 de persoane au fost declarate vindecate, iar numărul de decese a ajuns la 75.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel