fbpx
0.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSTrei polițiști din Sibiu, depistați cu COVID-19. Alți 18, în carantină

Trei polițiști din Sibiu, depistați cu COVID-19. Alți 18, în carantină

Publicat în

spot_img
spot_img

Trei poliţişti din cadrul IPJ Sibiu au fost testați pozitiv la COVID-19, iar alţi 18 sunt în carantină la domiciliu.

„La această dată, în urma anchetelor desfăşurate de DSP, la nivelul IPJ Sibiu, trei poliţişti sunt diagnosticaţi pozitiv cu SARS-CoV-2. Ca urmare a anchetelor epidemiologice efectuate de către DSP Sibiu, 18 angajaţi ai instituţiei au fost plasaţi în carantină la domiciliu. Precizăm faptul că pentru fiecare situaţie în parte s-a procedat de urgenţă la igienizarea şi dezinfectarea spaţiului de lucru / sediului, precum şi a autospecialelor din dotare”, a transmis miercuri Prefectura Sibiu.

În ultimele 24 de ore, în județul Sibiu s-au înregistrat 25 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

Articole recente

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Captură de 1,5 milioane de euro la vama Nădlac II

Ce au găsit polițiștii într-un TIR care mergea spre Republica Moldova

Mai multe articole de același fel

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

“Povestea soldatului”, pe muzica lui Igor Stravinski, la Sibiu

Inspirat de compoziția omonimă a lui Igor Stravinski, scrisă în timpul Primului Război Mondial, “Povestea soldatului” face apel la una dintre cele mai puternice dihotomii din istoria omenească, adică lupta între dorința de câștig material și faimă și trăirea unei vieți liniștite, în conformitate cu natura, ce poate aduce bucurii autentice.

De la frigul din clase la căldura muzicii: Elevii de la Liceul de Artă din Sibiu învață iarna într-un frig cumplit

Liceul de Artă din Sibiu are nevoie de ajutor. El funcționează într-o clădire monument istoric ce aparține Bisericii Evanghelice. Pentru că nu e clădirea școlii, investițiile sunt aproape inexistente, motiv pentru care cei care au de suferit sunt elevii.