fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTAccident foarte grav în Harghita

Accident foarte grav în Harghita

Publicat în

spot_img
spot_img

Un tânăr de 28 de ani a murit, joi dimineaţă, după un accident rutier produs în judeţul Harghita. Maşina în care se afla tânărul s-a izbit violent de un copac, motorul fiind găsit la 30 de metri.

”Azi, la ora 06:58, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, la ieşirea din comuna Feliceni spre oraşul Cristuru Secuiesc, se află o persoană decedată şi un autoturism grav avariat. La faţa locului, poliţiştii au constatat că sesizarea se confirmă, victima fiind identificată în persoana unui bărbat de 28 de ani, din comuna Mugeni”, a transmis, joi, IPJ Harghita.

Sursa citată a precizat că autoturismul implicat s-a izbit violent de un copac, situaţie în care a fost distrus complet, motorul fiind găsit la circa 30 de metri.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Adrian Meitner

Articole recente

La Alba Iulia se deschide sezonul de turism cultural şi istoric în 1 mai

Vor fi reluate spectacolele de reconstituire istorică antică şi schimbul de gardă, evenimente care atrag un număr mare de turişti în fiecare an

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

Mai multe articole de același fel

Vicepreşedintele CJ Harghita, Bíró Barna Botond, ales candidatul UDMR la preşedinţia CJ

În cursa pentru alegerea candidatului UDMR la preşedinţia Consiliului Judeţean Harghita s-au înscris, pe lângă Bíró Barna Botond, actualul preşedintele al CJ Harghita, Borboly Csaba, aflat la al patrulea mandat, precum şi al doilea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Barti Tihamér.