Toma Coconea, singurul sportiv care a participat la toate edițiile Red Bull X-Alps, cea mai grea cursă de aventură din lume, este de astăzi membru PNL.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Toma Coconea s-a înscris în Organizația PNL din municipiul Petroșani și susține că se va implica în dezvoltarea Parângului.

”Eu chiar locuiesc în Parâng și văd lucrurile exact cum se întâmplă. Pot să fiu un colaborator, pot să fac legătura între cei din munte și administrația locală, să informez și mă implic fizic și sufletește în dezvoltarea turismului. Avem o mină de aur care merită exploatată și merită descoperită. Vreau să mă implic în momentele oportune exact când e necesar în turism, să venim cu argumente clare și precise. Sunt pe sfârșitul carierei, o să am mai mult timp să mă implic. O să deschid și școala de zbor în Parâng, voi fi din ce în ce mai mult acasă și atunci implicarea mea fizică va fi mai bună”, a declarat Toma Coconea, citat de Gazeta de Dimineață.

Toma Coconea va candida pe un loc eligibil pe lista PNL pentru Consiliul Local Petroșani.

Înscrierea în PNL a lui Toma Coconea a fost primită cu entuziasm de Adrian David, candidatul liberalilor la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

“Începând de astăzi, am un nou coleg, în PNL: Toma Coconea! Tomi este un om extraordinar, exemplu de voință, cu caracter de fier și spirit de învingător. A demonstrat-o în cele mai solicitante competiții sportive și acum face un pas în politică, pentru că ii pasă. Îi mulțumesc că a ales echipa noastră și sunt sigur că, împreună, vom reuși să ridicăm Parângul la nivel de destinație turistică de excelență. Împreună, construim Hunedoara Nouă!”, a transmis Adrian David pe pagina sa de Facebook.

(FOTO: Adrian David / Facebook)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania