fbpx
0.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CARAȘ-SEVERINTrupul unui adolescent care s-a înecat în râul Timiș, găsit de pompierii...

Trupul unui adolescent care s-a înecat în râul Timiș, găsit de pompierii din Caraș-Severin

Publicat în

spot_img
spot_img

Două echipaje de pompieri din Caransebeş şi doi scafandri de la ISU Arad au căutat un adolescent de 17 ani care a dispărut în râul Timiș.

Pentru a nu pune în pericol intervenția scafandrilor a fost oprită deversarea apelor din barajele Poiana Mărului şi Rusca Teregova.

După o intervenţie de aproximativ cinci ore, pompierii miliari au recuperat în noaptea de miercuri spre joi trupul adolescentului, în zona localităţii Zăgujeni.

(FOTO: Arhivă)

Articole recente

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Captură de 1,5 milioane de euro la vama Nădlac II

Ce au găsit polițiștii într-un TIR care mergea spre Republica Moldova

Mai multe articole de același fel

Sâmbătă, ora 21:45 Israel – România. Un meci care ne poate duce la Euro

Naționala de fotbal a României va întâlni sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 21.45, în deplasare, selecționata Israelului, meci contând pentru grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.