fbpx
0.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPrimarul Devei, Florin Oancea: “Deva nu intră în carantină!”

Primarul Devei, Florin Oancea: “Deva nu intră în carantină!”

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul Devei, Florin Oancea (foto), a anunțat vineri că, în urma discuției avute cu prefectul județului, Vasilică Potecă, despre situația cazurilor de coronavirus din Deva și județul Hunedoara, municipiul Deva nu se află în situația de a fi carantinat.

Potrivit informațiile Prefecturii Hunedoara, Deva are acum 50 de cazuri active, adică un procent de 0,72 la 1000 de locuitori. În urma analizei fiecărei situații în parte, carantina se instituie în localitățile unde numărul de cazuri active este mai mare de 3 la mia de locuitori și dacă sunt constatați și alți factori care pot agrava situația. Decizia carantinării unei localități o ia Comitetul Național pentru Situații de Urgență, în urma analizei făcute de DSP.

Județul Hunedoara are în prezent 459 de cazuri active de îmbolnăviri cu COVID-19, adică un procent de 0,99 la 1000 de locuitori.

“Fac apel la toți locuitorii municipiului Deva să respecte măsurile și recomandările impuse la nivel național pentru a evita răspândirea acestui virus – să poarte mască de protecție, să păstreze distanțarea socială, să respecte regulile de igienă etc. Împreună vom trece cu bine peste această perioadă dificilă din viața noastră”, a transmis primarul Florin Oancea.

Articole recente

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Captură de 1,5 milioane de euro la vama Nădlac II

Ce au găsit polițiștii într-un TIR care mergea spre Republica Moldova

Mai multe articole de același fel