Nu mai puțin de 22 dintre polițiștii IPJ Timiș sunt infectați cu Covid-19, primele simptome fiind remarcate în rândul polițiștilor timișeni în urmă cu câteva zile, când mai mulți dintre ei au început să se simtă rău. În urma testului rezultatul a fost pozitiv, iar vineri 16 dintre angajații IPJ Timiș erau confirmați ca având virusul. Astăzi numărul lor a ajuns la 22. Dintre aceștia, patru sunt internați în spital.

Alți 13 oameni ai legii se află în izolare după ce au avut contact direct cu colegii lor bolnavi, au confirmat reprezentanții IPJ Timiș.

„La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș sunt testați pozitiv cu noul Coronavirus 22 de polițiști, iar 13 se află în izolare la domiciliu. Dintre aceștia, 16 polițiști testați pozitiv și 4 polițiști aflați în izolare sunt din cadrul Serviciului Rutier, care are un efectiv de 48 de polițiști. Precizăm ca Serviciul Rutier își desfășoară activitatea fără sincope. Pe lângă polițiștii rutieri din Timișoara, pot desfășura activități pe linie rutieră și polițiștii de ordine publică, cu aviz de poliție rutieră. Spațiile unde își desfășurau activitatea polițiștii diagnosticați au fost igienizate”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania