Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, şi-a depus candidatura sâmbătă, la Biroul Electoral Judeţean, şi a anunţat că îşi doreşte să continue în funcţie, pentru a avea “un judeţ în care Europa să fie acasă”.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Mi-am dorit să continui la conducerea Consiliului Judeţean Sibiu pentru că îmi doresc pentru sibieni un judeţ în care Europa să fie acasă, un judeţ în care tinerii să îşi dorească să trăiască, să îşi crească copiii, să îşi ducă mai departe proiectele pe plan profesional şi personal, un judeţ care să nu mai exporte creativitate şi forţă de muncă”, a declarat preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, într-o conferinţă de presă.

Cîmpean a mai precizat că a început, în actualul mandat de preşedinte al CJ Sibiu, “cele mai mari proiecte care au fost demarate în judeţul Sibiu după Revoluţie”.

Prim-vicepreşedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, lider al organizaţiei judeţene PNL Sibiu, a fost prezentă şi ea sâmbătă, la sediul Biroului Electoral Judeţean Sibiu, alături de candidaţii PNL pentru Consiliul Judeţean (CJ) şi Primăria Municipiului Sibiu.

Potrivit Ralucăi Turcan, preşedintele liberal al CJ, Daniela Cîmpean, candidat pentru al doilea mandat, are “cel mai ambiţios proiect de investiţii de până acum din judeţul Sibiu, un nou spital judeţean.” 

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania