Un Congres al USR şi o Convenţie extraordinară a PLUS au loc sâmbătă, de la ora 10.00, iar după-amiază, de la 15.00 la 18.00, este programat un congres comun extraordinar USR şi PLUS, în vederea aprobării protocolului de fuziune între cele două partide. Toate cele trei evenimente se desfăşoară online.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

În prima parte a zilei de sâmbătă, fiecare partid are o şedinţă separată pentru adoptarea protocolului de fuziune, iar de la ora 15:00 începe congresul comun în care va avea loc votul final pentru aprobarea Protocolului de fuziune între USR şi PLUS”. au transmis reprezentanţii Alianţei într-un comunicat de presă.

Congresul USR începe la ora 10:00 şi se va transmite pe Facebook discursul de deschidere al lui Dan Barna pe pagina USR naţional.

Convenţia PLUS începe tot la ora 10:00 şi se va transmite live pe pagina de Facebook PLUS.

Ulterior, are loc congresul comun USR PLUS, între orele 15:00 – 18:00, care va fi transmis integral pe pagina de Facebook a Alianţei USR PLUS, Susţin discursuri preşedintele USR Dan Barna, preşedintele PLUS Dacian Cioloş şi mai mulţi candidaţi USR PLUS la alegerile locale.

În principiu, Dan Barna şi Dacian Cioloş ar urma să fie co-preşedinţi ai noii formaţiuni, iar numele va fi USRPLUS, scris legat, însă va fi un proces de durată, având în vedere că noul partid va trebui înscris şi validat de tribunal, au precizat sursele din cele două formaţiuni.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania