Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Prefectura Cluj a anunțat că, în 14 august, la ora 23:30, în incinta Mănăstirii Nicula, au fost înregistrați aproximativ 2.500 de pelerini, însă numărul total de participanți în ultimele 24 de ore a fost aproximativ 5.000, informează monitorulcj.ro.

Potrivit sursei citate, prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a declarat, întrebat de numărul mare de participanți din incinta mănăstirii, că adunările religioase nu intră în categoria adunări publice, astfel că nu se supun restricțiilor de 500 de participanți.

(FOTO: Mănăstirea Nicula / Facebook)

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.