Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Trei persoane au fost rănite sâmbătă într-un accident rutier care a avut loc în oraşul Copşa Mică, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

“ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj SMURD, pe DN 14, localitatea Copşa Mică la un accident rutier produs între două autoturisme. La faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane implicate, dintre care un bărbat de circa 79 de ani şi o femeie de aproximativ 70 de ani au fost transportate la spital. Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaş bărbatul cu contuzie toracică, conştient. Un echipaj SAJ a acordat îngrijiri medicale de asemenea”, a anunţat ISU Sibiu.

Cea de a treia persoană rănită, un bărbat de 71 de ani, a refuzat transportul la spital, spun cei de la Ambulanţa Sibiu.

Accidentul a fost produs de un şofer din judeţul Mureş, de 69 de ani, care a pătruns pe contrasens, unde a intrat într-o altă maşină, condusă tot de un bărbat, de 79 de ani, din oraşul Dumbrăveni (judeţul Sibiu), potrivit Poliţiei.

“Traficul in acest moment se desfăşoară alternativ, pe un singur sens. Accidentul s-a produs pe sensul de mers Mediaş – Sibiu. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr. (AGERPRES)

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.