fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJPrimul radar fix din Cluj-Napoca, în teste

Primul radar fix din Cluj-Napoca, în teste

Publicat în

spot_img
spot_img

Poliția și autoritățile locale testează în această perioadă amplasarea a 10 radare fixe pe mai multe străzi intens circulate din Cluj-Napoca, unde există depășiri frecvente ale vitezei legale. Un prim echipament de acest gen a fost deja montat pe strada Dorobanților, informează EBS Radio.

Radarele fixe vor reduce numărul accidentelor și al așa ziselor „întreceri” între vitezomani, a spus pentru EBS Radio șeful Biroului Rutier al Poliției Cluj-Napoca, Sergiu Dan Iurian:

„Radarele fixe vor fi utile pe toate străzile și bulevardele principale din Cluj-Napoca. Lucrurile se află la acest moment în test, cum puteți observa și pe Dorobanților, acea cameră care este montată acolo are un indicator adițional „ echipament în test”. La momentul în care toate detaliile tehnice vor fi puse la punct, cu siguranță vor fi date în funcțiune”, a spus comisarul Sergiu Iurian, pentru EBS Radio.

(SURSA FOTO: ebsradio.ro)

Ioana Pop

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel