462 de milioane de lei, fără TVA, este bugetul alocat pentru contractul de proiectare și execuție a ”infrastructurii statice a Comandamentului Corpului multinațional de sud est” pe Calea Dumbrăvii, din Sibiu, informează turnulsfatului.ro.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Ministerul Apărării Naționale, prin UM 02523, a lansat în cursul zilei de joi procedura de atribuire a contractului de amenajare a Comandamentului NATO de la Sibiu. Licitația care urmează să fie publicată și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene este rezervată doar acelor firme sau asocieri a căror medie a cifrei de afaceri pe ultimii trei ani este de cel puțin 900.000.000 de lei.

Potrivit turnulsfatului.ro, 461.998.759, fără TVA, este valoarea estimată a contractului scos la licitație, contract în cadrul căruia în primele cinci luni de la atribuire vor trebui realizate proiectul tehnic, detaliile de execuție și obținute avizele și autorizațiile necesare execuției. Pentru execuție sunt alocate alte 20 de luni, după recepționarea și aprobarea documentațiilor. Termenul limită de depunere a ofertelor de către firmele interesate a fost stabilit la mijlocul lunii octombrie 2020.

(FOTO: nato.int)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania