fbpx
20.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUSediu de 100 de milioane de euro pentru NATO, la Sibiu

Sediu de 100 de milioane de euro pentru NATO, la Sibiu

Publicat în

spot_img
spot_img

462 de milioane de lei, fără TVA, este bugetul alocat pentru contractul de proiectare și execuție a ”infrastructurii statice a Comandamentului Corpului multinațional de sud est” pe Calea Dumbrăvii, din Sibiu, informează turnulsfatului.ro.

Ministerul Apărării Naționale, prin UM 02523, a lansat în cursul zilei de joi procedura de atribuire a contractului de amenajare a Comandamentului NATO de la Sibiu. Licitația care urmează să fie publicată și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene este rezervată doar acelor firme sau asocieri a căror medie a cifrei de afaceri pe ultimii trei ani este de cel puțin 900.000.000 de lei.

Potrivit turnulsfatului.ro, 461.998.759, fără TVA, este valoarea estimată a contractului scos la licitație, contract în cadrul căruia în primele cinci luni de la atribuire vor trebui realizate proiectul tehnic, detaliile de execuție și obținute avizele și autorizațiile necesare execuției. Pentru execuție sunt alocate alte 20 de luni, după recepționarea și aprobarea documentațiilor. Termenul limită de depunere a ofertelor de către firmele interesate a fost stabilit la mijlocul lunii octombrie 2020.

(FOTO: nato.int)

Ioana Pop

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel