Un cetăţean de origine vietnameză, de 36 de ani, care era angajat la o societate din județul Cluj, este cercetat pentru infracțiunea de omor.

Potrivit IPJ Cluj, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată sâmbătă dimineață că, în incinta unei societăţi din comuna Apahida, unde îşi desfăşoară activitatea mai mulţi cetăţeni străini, a avut loc un conflict spontan între doi dintre aceştia. În urma conflictului, unul dintre bărbaţi i-a aplicat o lovitură cu un obiect tăietor-înţepător celuilalt, după care a fugit de la locul infracțiunii.

Pentru prinderea bărbatului au fost mobilizate forţe din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Compartimentului Canin din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliţiei municipiului Cluj-Napoca şi Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Bărbatul, un cetățean de origină vietnameză, a fost prins după două ore de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, pe raza localităţii Apahida, ascuns în vegetaţia de pe malul Someşului.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, dosarul fiind instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania