O salvare dramatică a avut loc pe râul Mureș, în județul Arad, după ce barca în care se aflau trei bărbați s-a scufundat. Unul dintre oamenii căzuți în râu avea un handicap locomotor.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Jandarmii, polițiștii și pompierii arădeni au plecat în căutarea lor.

“Duminică noaptea, în jurul orei 00.30, din motive încă necunoscute, trei bărbați s-au aventurat pe râul Mureș, într-o barcă cu vâsle, al patrulea rămânând la mal, iar în momentul în care au ajuns la o distanță apreciabilă, barca a luat apă și s-a scufundat. Bărbații căzuți în apă au încercat să se salveze, însă au fost purtați în aval de curentul apei, iar la un moment dat, cei trei bărbați s-au depărtat unul de celălalt din cauza curentului puternic și a întunericului”, a informat Jandameria Arad.

Bărbatul cu handicap locomotor s-a agățat întâmplător în linia unei undițe de pescuit, lansată de un cuplu ce se afla la pescuit în acea zonă. Crezând că este o captură uriașă, cei doi pescari au depus eforturi mari să-l aducă la mal. Surpriza a fost pe măsură în momentul în care și-au dat seama că ,,marea captură” este un om. Cei doi l-au scos pe bărbat din apă și au aflat împrejurările în care s-a produs acel eveniment, sunând imediat la 112.

Cei patru au fost recuperați și predați echipajelor de ambulanță în vederea efectuării unui consult de specialitate, având în vedere timpul petrecut în apă.

Nu au necesitat internare, fiind în afara oricărui pericol.

(FOTO / VIDEO: Jandarmeria Arad)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania