fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADVIDEO | Doi pescari din Arad au crezut că au prins un...

VIDEO | Doi pescari din Arad au crezut că au prins un pește uriaș. Au descoperit că au salvat un om de la înec

Publicat în

spot_img
spot_img

O salvare dramatică a avut loc pe râul Mureș, în județul Arad, după ce barca în care se aflau trei bărbați s-a scufundat. Unul dintre oamenii căzuți în râu avea un handicap locomotor.

Jandarmii, polițiștii și pompierii arădeni au plecat în căutarea lor.

“Duminică noaptea, în jurul orei 00.30, din motive încă necunoscute, trei bărbați s-au aventurat pe râul Mureș, într-o barcă cu vâsle, al patrulea rămânând la mal, iar în momentul în care au ajuns la o distanță apreciabilă, barca a luat apă și s-a scufundat. Bărbații căzuți în apă au încercat să se salveze, însă au fost purtați în aval de curentul apei, iar la un moment dat, cei trei bărbați s-au depărtat unul de celălalt din cauza curentului puternic și a întunericului”, a informat Jandameria Arad.

Bărbatul cu handicap locomotor s-a agățat întâmplător în linia unei undițe de pescuit, lansată de un cuplu ce se afla la pescuit în acea zonă. Crezând că este o captură uriașă, cei doi pescari au depus eforturi mari să-l aducă la mal. Surpriza a fost pe măsură în momentul în care și-au dat seama că ,,marea captură” este un om. Cei doi l-au scos pe bărbat din apă și au aflat împrejurările în care s-a produs acel eveniment, sunând imediat la 112.

Cei patru au fost recuperați și predați echipajelor de ambulanță în vederea efectuării unui consult de specialitate, având în vedere timpul petrecut în apă.

Nu au necesitat internare, fiind în afara oricărui pericol.

(FOTO / VIDEO: Jandarmeria Arad)

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel