Deputatul Laurenţiu Nistor şi-a depus luni candidatura, din partea PSD, la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, el menţionând că va continua proiectele bune începute în mandatul 2016 – 2020 de actuala echipă social-democrată, aflată la conducerea instituţiei administrative.

“Candidez pentru hunedoreni. Ei trebuie să se simtă în siguranţă, trebuie să ştie că există cineva care le ascultă păsurile, necazurile. Ne vom zbate să le rezolvăm”, a declarat Nistor.

El s-a arătat convins că PSD va câştiga alegerile locale în judeţul Hunedoara, apreciind că principalul adversar, PNL, a încheiat o alianţă “contra naturii” cu alte şase partide pentru scrutinul din septembrie.

Laurenţiu Nistor are 69 de ani şi este preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara. El a mai condus CJ Hunedoara în perioada iunie 2016 – decembrie 2016, după care a fost ales deputat în Parlamentul României.

Filiala judeţeană PSD Hunedoara a depus luni la Biroul Electoral Judeţean şi listele de candidaţi pentru funcţiile de consilier judeţean. (AGERPRES)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania