fbpx
20.7 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEPoliţişti atacaţi cu bâte şi pietre, în Sălaj

Poliţişti atacaţi cu bâte şi pietre, în Sălaj

Publicat în

spot_img
spot_img

Potrivit reprezentanţilor Sindicatului Europol, doi poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Nuşfalău, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj, au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal ce a avut loc între trei persoane.

La sosirea poliţiştilor, la faţa locului s-au strâns peste 50 de persoane, având asupra lor bâte, şi i-au ameninţat pe poliţişti că dacă vor interveni îi vor bate şi le vor distruge autospeciala din dotare.

„Pentru a calma spiritele cei doi poliţişti au fost nevoiţi să tragă opt focuri de avertisment, aspect care nu i-a intimidat pe cetăţenii cu drepturi care s-au considerat <abuzaţi> şi au aruncat cu pietre spărgând parbrizul autospecialei şi provocând mai multe avarii elementelor de caroserie”, spun sindicaliştii.

Aceştia îi atrag atenţia ministrului de Interne, Marcel Vela că „nu este de ajuns să fim cu legea şi cu ochii pe aceşti rău-făcători”, deoarece „pe zi ce trece, e tot mai limpede că pachetul legislativ privind autoritatea poliţiştilor trebuie reformat în mod radical pentru a nu mai fi nevoiţi să ne plângem eroii”.

Adrian Meitner

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel