Potrivit reprezentanţilor Sindicatului Europol, doi poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Nuşfalău, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj, au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal ce a avut loc între trei persoane.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

La sosirea poliţiştilor, la faţa locului s-au strâns peste 50 de persoane, având asupra lor bâte, şi i-au ameninţat pe poliţişti că dacă vor interveni îi vor bate şi le vor distruge autospeciala din dotare.

„Pentru a calma spiritele cei doi poliţişti au fost nevoiţi să tragă opt focuri de avertisment, aspect care nu i-a intimidat pe cetăţenii cu drepturi care s-au considerat <abuzaţi> şi au aruncat cu pietre spărgând parbrizul autospecialei şi provocând mai multe avarii elementelor de caroserie”, spun sindicaliştii.

Aceştia îi atrag atenţia ministrului de Interne, Marcel Vela că „nu este de ajuns să fim cu legea şi cu ochii pe aceşti rău-făcători”, deoarece „pe zi ce trece, e tot mai limpede că pachetul legislativ privind autoritatea poliţiştilor trebuie reformat în mod radical pentru a nu mai fi nevoiţi să ne plângem eroii”.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania