Secțiile de Cardiologie și Medicină Internă ale Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia vor beneficia de reparații capitale. Se vor înlocui total finisajele, tâmplăria interioară si exterioară, instalațiile electrice, sanitare și termice, sistemele de semnalizare a incendiilor și apelare medicală, a anunțat luni unitatea medicală.

Lucrările de construcții vizează recompartimentări ale spațiilor prin demolarea unor pereți de compartimentare (nestructurali) și realizarea de noi pereți de compartimentare, respectiv realizarea de goluri noi pentru asigurarea circulațiilor, conform cu noua compartimentare a spațiilor din punct de vedere a asigurării normelor specifice de funcționare a spitalelor.

Licitația pentru realizarea lucrărilor de reparații capitale la secțiile de Cardiologie și Medicină Internă, amplasate la etajul IV al SJU Alba Iulia, a fost lansată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 2,3 milioane de de lei, fără TVA, și este finanțată de Consiliul Județean Alba, în subordinea căruia se află spitalul.

Durata estimată de realizare a lucrarilor de construcții este de 18 luni de la începerea lucrărilor.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania