fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTA 8-a ediție a Cupei Meseș, concurs de viteză pe traseu montan....

A 8-a ediție a Cupei Meseș, concurs de viteză pe traseu montan. Vezi programul și traseul competiției

Publicat în

spot_img
spot_img

Cea de a 8-a ediţie a Campionatului de Viteză pe Traseu Montan Cupa „Meseş – Cento Group“  va avea loc sâmbătă,  22 august, pe traseul Treznea – vârful Meseşului.

Competiția este organizată de Sucursala ACR Sălaj, Clubului Sportiv Auto Karting Rider’s Satu Mare şi Primăriei Treznea. Traseul are o lungime de 2,8 kilometri, cu o diferență de nivel de 150 de metri și se adresează atât piloţilor avansaţi, cât şi debutanţilor.

Piloţii vor porni în recunoaşterea traseului cu circulație închisă sâmbătă, la ora 10:30, iar la ora 11:30 vor avea loc antrenamentele cronometrate, prima manşă de concurs fiind programată la ora 12:30.

Competiţia va permite atât participarea piloţilor fără experiență, cât şi a celor cu experiență, concursul organizându-se la diferite clase, în funcţie de capacitatea cilindrică a motorului: debutanţi – DH1 (până la 1600 cmc), DH2 (1600 cmc – 2000 cmc); avansaţi – AH9 (până la 1600 cmc), AH10 (1600 cmc – 2000 cmc), AH11 (2000 cmc – 3000 cmc), AH12 (peste 3000 cmc incluzand si cele cu tracţiune integrală 4X4) şi juniori- motor aspirat cu o capacitate cilindrică de maxim 1600 cmc.

Festivitatea de premiere va avea loc tot sâmbătă, începând cu ora 17:30.

(SURSA FOTO: Facebook / Cupa Meses Cento Group)

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

România a fost învinsă categoric de Danemarca, dar s-a calificat în grupele principale

Fără Cristina Neagu pe teren, accidentată de această dată, și cu un lot format din multe handbaliste tinere, formația țării noastre nu a avut nicio șansă în fața danezelor, care la sfârșitul primului mitan au condus cu 21-10.