Medicii și asistentele Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara au acum la dispoziție 200 de viziere ultra-ușoare de protecție, marca D-SHIELD, omologate ca echipament de protecție personală.

Vizierele au fost produse și donate spitalului de compania DRÄXLMAIER. Pentru a realiza aceste viziere, DRÄXLMAIER Group își folosește competențele în proiectare, în fabricarea uneltelor de precizie și în modelarea prin injecție, contribuind astfel la lupta împotriva noului coronavirus.

„Vizierele D-SHIELD vor asigura o protecție suplimentară împotriva răspândirii virusului. Compania noastră dorește să contribuie la protejarea medicilor și asistentelor care salvează vieți și prin ei, a comunității din care facem parte cu toții”, a spus directorul general DRÄXLMAIER Hunedoara, Ioan Penișoară

„Vizierele donate de DRÄXLMAIER Hunedoara sunt binevenite și utile în munca echipei de specialiști a spitalului. Acestea vor proteja atât personalul medical, cât și pacienții. Echipamentul ne va ajuta să facem mai bine față provocărilor aduse de COVID-19”, a declarat managerul Spitalului din Hunedoara, Radu Budae.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania