fbpx
20.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARADRÄXLMAIER Hunedoara a donat echipamente de protecție Spitalului Municipal

DRÄXLMAIER Hunedoara a donat echipamente de protecție Spitalului Municipal

Publicat în

spot_img
spot_img

Medicii și asistentele Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara au acum la dispoziție 200 de viziere ultra-ușoare de protecție, marca D-SHIELD, omologate ca echipament de protecție personală.

Vizierele au fost produse și donate spitalului de compania DRÄXLMAIER. Pentru a realiza aceste viziere, DRÄXLMAIER Group își folosește competențele în proiectare, în fabricarea uneltelor de precizie și în modelarea prin injecție, contribuind astfel la lupta împotriva noului coronavirus.

„Vizierele D-SHIELD vor asigura o protecție suplimentară împotriva răspândirii virusului. Compania noastră dorește să contribuie la protejarea medicilor și asistentelor care salvează vieți și prin ei, a comunității din care facem parte cu toții”, a spus directorul general DRÄXLMAIER Hunedoara, Ioan Penișoară

„Vizierele donate de DRÄXLMAIER Hunedoara sunt binevenite și utile în munca echipei de specialiști a spitalului. Acestea vor proteja atât personalul medical, cât și pacienții. Echipamentul ne va ajuta să facem mai bine față provocărilor aduse de COVID-19”, a declarat managerul Spitalului din Hunedoara, Radu Budae.

Ioana Pop

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel

Urs brun filmat la bălăceală în Parcul Naţional Retezat

Un urs brun a fost surprins la o scăldătoare de o cameră de supraveghere amplasată de rangeri în Parcul Naţional Retezat, specialiştii afirmând că prezenţa animalului sălbatic de mari dimensiuni în zonă este dovada că habitatele acestuia sunt într-o stare bună de conservare,