Deputatul PSD și președinte al PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a declarat marți seară, într-o emisiune la o televiziune locală, că speră ca omologul său de la PNL, Lucian Heiuș, să cadă într-una din gropile din drumul care face legătura între Orăștie și Costești și ”să-și rupă gâtul”.

”Sigur că știam despre aceste gropi, dar intenționat nu le-a făcut reparație la acel drum pentru că știa de vizita asta a ministrului Culturii și a domnului (Heiuș – n. red.) și credeam că o să cadă într-o groapă să-și rupă gâtul. Că asta merită, să-și rupă gâtul. Vă rog să mă credeți! De modul cum gestionează, merită să-și rupă gâtul căzând într-o groapă din asta. Sigur că da”, a spus Laurențiu Nistor în emisiunea ”Față-n față” de la televiziunea 7HD.

Declarațiile liderul PSD Hunedoara au fost făcute în contextul în care a fost întrebat despre o postare a președintelui PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, care a reclamat starea proastă a drumului care face legătura între Orăștie și Costești.

Adrian David, prim-vicepreședintele PNL Hunedoara: Laurențiu Nistor s-a descalificat și este inapt să conducă județul Hunedoara

”Afirmațiile președintelui PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, sunt de o gravitate fără precedent. A afirmat cu subiect și predicat că, în mod intenționat, a cerut celor de la Consiliul Județean Hunedoara să nu repare un sector de drum județean pentru ca domnul Lucian Heiuș, deputat și președinte al PNL Hunedoara și domnul Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii să cadă în aceste gropi de pe DJ 75A și să-și rupă gâtul. Cât de josnic și de nemernic să poți fi să gândești așa ceva față de un om, fie el și adversarul tău politic”, a declarat Adrian David, prim-vicepreședintele PNL Hunedoara și candidat liberal pentru funcția de președinte al CJ Hunedoara într-o conferință de presă susținută împreună cu președintele USR Hunedoara.

Adrian David a spus, de asemenea, că președintele PSD Hunedoara s-a descalificat și este inapt să conducă județul Hunedoara. El a afirmat că atât PNL Hunedoara cât și USR Hunedoara cer public PSD să retragă candidatura acestuia, să-și recunoască public greșeala și să-și ceară scuze tuturor hunedorenilor care își pun zilnic viața în pericol circulând cu automobilul pe drumuri județene lăsate intenționat în stare de degradare, totul cu scopul de a satisface orgolii politice.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania