fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăALEGERI LOCALE 2020Deputatul PSD Laurențiu Nistor despre șeful PNL Hunedoara: Merită să-și rupă gâtul

Deputatul PSD Laurențiu Nistor despre șeful PNL Hunedoara: Merită să-și rupă gâtul

Publicat în

spot_img
spot_img

Deputatul PSD și președinte al PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a declarat marți seară, într-o emisiune la o televiziune locală, că speră ca omologul său de la PNL, Lucian Heiuș, să cadă într-una din gropile din drumul care face legătura între Orăștie și Costești și ”să-și rupă gâtul”.

”Sigur că știam despre aceste gropi, dar intenționat nu le-a făcut reparație la acel drum pentru că știa de vizita asta a ministrului Culturii și a domnului (Heiuș – n. red.) și credeam că o să cadă într-o groapă să-și rupă gâtul. Că asta merită, să-și rupă gâtul. Vă rog să mă credeți! De modul cum gestionează, merită să-și rupă gâtul căzând într-o groapă din asta. Sigur că da”, a spus Laurențiu Nistor în emisiunea ”Față-n față” de la televiziunea 7HD.

https://www.facebook.com/7hdlive/videos/1640108329484707/?t=3344

Declarațiile liderul PSD Hunedoara au fost făcute în contextul în care a fost întrebat despre o postare a președintelui PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, care a reclamat starea proastă a drumului care face legătura între Orăștie și Costești.

Adrian David, prim-vicepreședintele PNL Hunedoara: Laurențiu Nistor s-a descalificat și este inapt să conducă județul Hunedoara

”Afirmațiile președintelui PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, sunt de o gravitate fără precedent. A afirmat cu subiect și predicat că, în mod intenționat, a cerut celor de la Consiliul Județean Hunedoara să nu repare un sector de drum județean pentru ca domnul Lucian Heiuș, deputat și președinte al PNL Hunedoara și domnul Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii să cadă în aceste gropi de pe DJ 75A și să-și rupă gâtul. Cât de josnic și de nemernic să poți fi să gândești așa ceva față de un om, fie el și adversarul tău politic”, a declarat Adrian David, prim-vicepreședintele PNL Hunedoara și candidat liberal pentru funcția de președinte al CJ Hunedoara într-o conferință de presă susținută împreună cu președintele USR Hunedoara.

Adrian David a spus, de asemenea, că președintele PSD Hunedoara s-a descalificat și este inapt să conducă județul Hunedoara. El a afirmat că atât PNL Hunedoara cât și USR Hunedoara cer public PSD să retragă candidatura acestuia, să-și recunoască public greșeala și să-și ceară scuze tuturor hunedorenilor care își pun zilnic viața în pericol circulând cu automobilul pe drumuri județene lăsate intenționat în stare de degradare, totul cu scopul de a satisface orgolii politice.

https://www.facebook.com/adriandavid23/videos/10218007099596919/
Adrian Meitner

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel

Noi alegeri în două comune din judeţele Mureş şi Alba

Un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar are loc duminică pentru candidaţii aflaţi în situaţie de balotaj din comunele Cheţani, judeţul Mureş, şi Poşaga, judeţul Alba.

Urs brun filmat la bălăceală în Parcul Naţional Retezat

Un urs brun a fost surprins la o scăldătoare de o cameră de supraveghere amplasată de rangeri în Parcul Naţional Retezat, specialiştii afirmând că prezenţa animalului sălbatic de mari dimensiuni în zonă este dovada că habitatele acestuia sunt într-o stare bună de conservare,