fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CARAȘ-SEVERINIncendiul de la Palatul Administrativ din Reșița a fost stins de pompieri

Incendiul de la Palatul Administrativ din Reșița a fost stins de pompieri

Publicat în

spot_img
spot_img

Incendiul care a izbucnit marţi seara în podul clădirii Palatului Administrativ din Reşiţa a fost lichidat, la faţa locului rămânând, peste noapte, un echipaj al pompierilor militari care va supraveghea zona.

„Incendiul a fost lichidat, în totalitate, fără să mai existe pericolul extinderii acestuia. Echipajele se retrag la bază. Mai rămâne un singur echipaj pentru asigurarea zonei şi pentru îndepărtarea resturilor rezultate în urma arderii suprastructurii care a luat foc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, Adrian Manofu.

Un incendiu a izbucnit marţi seara în podul clădirii Palatului Administrativ din Reşiţa, care adăposteşte sediile Prefecturii şi Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Pompierii cărăşeni au acţionat la faţa locului cu cinci maşini de stingere şi o autoscară. Pentru localizarea şi stingerea incendiului, în sprijinul echipajelor operative au fost trimise alte două autoscări şi două maşini de stingere de la ISU Timiş.

Cauzele incendiului urmează să fie stabilite. (AGERPRES)

Citește și

BREAKING | VIDEO. Incendiu la Consiliul Județean Caraș-Severin

(FOTO: ISU Caraş-Severin / Arhivă)

Articole recente

Teatru amator pentru beneficiarii proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii pentru persoanele cu dependenţe şi adicţii”

În cursul acestei luni, beneficiarii din cadrul proiectului „Furnizarea unui pachet specializat de servicii...

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Mai multe articole de același fel

Sâmbătă, ora 21:45 Israel – România. Un meci care ne poate duce la Euro

Naționala de fotbal a României va întâlni sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 21.45, în deplasare, selecționata Israelului, meci contând pentru grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.