Incendiul care a izbucnit marţi seara în podul clădirii Palatului Administrativ din Reşiţa a fost lichidat, la faţa locului rămânând, peste noapte, un echipaj al pompierilor militari care va supraveghea zona.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Incendiul a fost lichidat, în totalitate, fără să mai existe pericolul extinderii acestuia. Echipajele se retrag la bază. Mai rămâne un singur echipaj pentru asigurarea zonei şi pentru îndepărtarea resturilor rezultate în urma arderii suprastructurii care a luat foc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, Adrian Manofu.

Un incendiu a izbucnit marţi seara în podul clădirii Palatului Administrativ din Reşiţa, care adăposteşte sediile Prefecturii şi Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Pompierii cărăşeni au acţionat la faţa locului cu cinci maşini de stingere şi o autoscară. Pentru localizarea şi stingerea incendiului, în sprijinul echipajelor operative au fost trimise alte două autoscări şi două maşini de stingere de la ISU Timiş.

Cauzele incendiului urmează să fie stabilite. (AGERPRES)

Citește și

BREAKING | VIDEO. Incendiu la Consiliul Județean Caraș-Severin

(FOTO: ISU Caraş-Severin / Arhivă)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania