fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPrimarul unei comune din Maramureș, depistat cu COVID-19 la testul făcut pentru...

Primarul unei comune din Maramureș, depistat cu COVID-19 la testul făcut pentru a pleca în străinătate

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran, a anunțat că a fost depistat cu COVID-19 în urma unui test făcut pentru a putea pleca în Austria.

 „În calitate de primar al comunei Fărcașa, mă simt dator să informez cetățenii comunei că în urmă cu puțin timp am făcut un test de rutină pentru pentru Covid-19, deoarece urma să plec câteva zile în Austria, iar testul, pe care l-am primit în seara asta, a ieşit pozitiv. Imediat după aflarea rezultatului am anunțat medicul de familie, Direcția de Sănătate Publică Maramureș și angajații Primăriei. Mâine urmează să fac noi investigații și în funcție de rezultate voi urma întocmai sfaturile medicului și procedurile legale care se impun. Menționez că mă simt bine și până în prezent nu am avut și nu am niciun fel de simptome care să confirme prezența virusului. Se pare că sunt purtător asimptomatic. Spațiile din Primărie au fost din nou dezinfectate iar angajații vor face și ei teste”, a anunțat primarul marți seara, pe pagina de Facebook a comunei.

DSP Maramureş a efectuat ancheta epidemiologică şi a evaluat situaţia la Primăria Fărcașa. S-a efectuat dezinfecţia sediului autorităţii administraţiei publice locale şi au fost luate măsurile specifice de protecţie a personalului angajat. Toţi angajaţii primăriei vor fi testaţi, chiar dacă au purtat mască de protecţie în timpul programului de lucru.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Tezaurul turistic al Maramureșului a câștigat inimile vizitatorilor Târgului Internațional de Turism TT Varșovia

În cadrul evenimentului, eforturile delegației județene s-au concentrat pe promovarea imaginii județului Maramureș ca peisaj cultural unic, care îmbină elemente ale culturii tradiționale cu o ofertă turistică actuală și promite experiențe de neuitat.