Primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran, a anunțat că a fost depistat cu COVID-19 în urma unui test făcut pentru a putea pleca în Austria.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

 „În calitate de primar al comunei Fărcașa, mă simt dator să informez cetățenii comunei că în urmă cu puțin timp am făcut un test de rutină pentru pentru Covid-19, deoarece urma să plec câteva zile în Austria, iar testul, pe care l-am primit în seara asta, a ieşit pozitiv. Imediat după aflarea rezultatului am anunțat medicul de familie, Direcția de Sănătate Publică Maramureș și angajații Primăriei. Mâine urmează să fac noi investigații și în funcție de rezultate voi urma întocmai sfaturile medicului și procedurile legale care se impun. Menționez că mă simt bine și până în prezent nu am avut și nu am niciun fel de simptome care să confirme prezența virusului. Se pare că sunt purtător asimptomatic. Spațiile din Primărie au fost din nou dezinfectate iar angajații vor face și ei teste”, a anunțat primarul marți seara, pe pagina de Facebook a comunei.

DSP Maramureş a efectuat ancheta epidemiologică şi a evaluat situaţia la Primăria Fărcașa. S-a efectuat dezinfecţia sediului autorităţii administraţiei publice locale şi au fost luate măsurile specifice de protecţie a personalului angajat. Toţi angajaţii primăriei vor fi testaţi, chiar dacă au purtat mască de protecţie în timpul programului de lucru.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania