fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVTraficul feroviar, oprit mai multe ore între Brașov și Predeal, după ce...

Traficul feroviar, oprit mai multe ore între Brașov și Predeal, după ce locomotiva unui marfar a luat foc

Publicat în

spot_img
spot_img

Traficul feroviar a fost întrerupt luni dimineață pe Magistrala Predeal-Brașov din cauza unui incendiu izbucnit la o locomotivă a unui tren privat de marfă, care transporta fier vechi.

Potrivit CFR Călători, incendiul a avut loc în zona Timișul de Sus, județul Brașov, iar traficul a fost oprit de la ora 3.40 și până la 8.15.

Următoarele trenuri ale CFR Călători au fost oprite temporar în stații:

IR 1642 Baia Mare – București Nord

R 3002 Brașov – București Nord

IR 1630 Brașov – București Nord

IR 1742 Satu Mare – București Nord

IR 1644 Cluj Napoca/Sighetul Marmației – București Nord

R 3004 Brașov – București Nord

IR 1928 Sibiu – București Nord – Constanța

„S-a intervenit pentru stingerea incendiului atât cu stingătoare cu pulbere, cât şi cu spumă şi s-a reuşit localizarea incendiului înainte ca flăcările să se extindă şi la vagoane. A fost necesară scoaterea de sub tensiune a liniei pentru a se putea interveni in condiţii de siguranţă. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire”, a transmis ISU Brașov.

(FOTO: Arhivă)

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Scandal în Primăria Brașov | Viceprimarul Sebastian Rusu şi-a găsit biroul sigilat, după ce fusese anunţat că i se va aloca un birou în...

Viceprimarul municipiului Braşov, Sebastian Rusu, preşedinte al organizaţiei municipale PNL Braşov, a constatat, marţi, că biroul său din sediul Primăriei Braşov, situată pe Bulevardul Eroilor din municipiu, a fost sigilat, după ce, în urmă cu o săptămână, fusese anunţat că a primit atribuţii legate de funcţionarea unui cimitir şi că va primi un birou în cimitir.