Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva își adaptează activitățile în funcție de necesitățile unor categorii tot mai largi de utilizatori. De aceea, biblioteca organizează o serie de activități și oferă servicii într-o gamă diversificată, orientate în principal către tinerii utilizatori, care sunt invitați să ia parte la acestea.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Pe lângă serviciile cu care și-a obișnuit utilizatorii (împrumut de cărți pentru copii și adulți în limba română și în limbi străine; împrumut de CD-uri cu muzică și DVD-uri cu desene animate, filme artistice și documentare; accesul la presa locală și națională; consultarea legislației la zi; bibliografii la cerere și acces la internet), în perioada care urmează Biblioteca Județeană din Deva va organiza gratuit următorul curs destinat utilizatorilor:

Curs Formator (o grupă de 14 locuri), care se va desfășura începând cu data de 05.10.2020, între orele 9.00-15.00, însumând un număr de 180 de ore (teorie și practică). Absolvenții vor primi diplomă de formator acreditată de ANC. Înscrierile se fac la Secretariatul instituției, de luni până joi, între orele 8.30 și 16.00, și vineri, între orele 8.30 și 13.30, în perioada 01.09.2020 – 25.09.2020. Actele necesare pentru înscriere sunt: diplomă de licență, carte de identitate, certificat de naștere, certificat de căsătorie (cópii).

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania