fbpx
20.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSDoi angajați de la un ziar local din Maramureș, depistați cu COVID-19

Doi angajați de la un ziar local din Maramureș, depistați cu COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

Doi angajaţi ai ziarului local „Graiul Maramureşului” au fost declaraţi pozitivi în urma testării COVID-19 şi se află sub tratament medical, a informat marţi purtătorul de cuvânt al Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, Dan Bucă.

„Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş este abilitat să comunice confirmarea a două cazuri pozitive la angajaţi din cadrul unei instituţii mass-media („Graiul Maramureşului” – n.red.). Cele două persoane sunt asimptomatice, au fost externate din spital şi sunt sub tratament medical. Direcţia de Sănătate Publică Maramureş efectuează ancheta epidemiologică. S-a procedat la dezinfecţia sediului instituţiei. Au fost dispuse măsurile specifice pentru protecţia personalului angajat. Contacţii direcţi au fost carantinaţi la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. S-a procedat la testarea celorlalţi angajaţi şi rezultatul probelor de laborator este negativ. Angajaţii care nu au intrat în contact cu cele două persoane confirmate îşi desfăşoară activitatea la sediu, iar persoanele carantinate la domiciliu sau în locaţia declarată lucrează de la distanţă”, a spus Dan Bucă.

Ioana Pop

Articole recente

Goluri multe și două intervenții VAR în meciul dintre U Cluj și FC Hermannstadt

În fața a aproximativ 5 mii de spectatori, U Cluj a învins cu 3-1...

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

Mai multe articole de același fel