Colegiul “Octavian Goga” din Sibiu se va extinde prin construcția a două corpuri noi. Primăria Sibiu, prin intermediul Serviciului de Administrare a Unităților de Învățământ Preuniversitar, a inițiat o procedură de achiziție pentru realizarea proiectului tehnic pentru această lucrare.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Prin documentația deja realizată, soluția cea mai bună identificată de proiectant pentru extinderea Colegiului Goga este aceea de a construi două corpuri de clădire în curtea acestei unități de învățământ, unul lipit de corpul dinspre strada Mitropoliei și unul de cel dinspre strada Andrei Șaguna. În clădirile care vor fi compuse din parter și două etaje se vor amenaja încă 12 săli de curs care vor fi utilizate de clasele primare și gimnaziale ale Colegiului pentru eliminarea învățământului în două schimburi. Valoarea estimată a investiției din bugetul local este de 9,3 milioane de lei”, a declarat primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Firma câștigătoare va avea termen 6 luni să realizeze și să predea acest document care va furniza detalii referitoare la ridicarea construcțiilor, amenajarea sălilor de clasă și a spațiilor conexe.

Următorul pas va fi contractarea lucrărilor de construcție propriu-zise.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania