fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂTeatru, jazz, ateliere pentru copii, expoziții, la festivalul Deva Performing Arts

Teatru, jazz, ateliere pentru copii, expoziții, la festivalul Deva Performing Arts

Publicat în

spot_img
spot_img

Teatrul de Artă Deva invită publicul, în perioada 1 – 8 septembrie, la a treia ediție a festivalului Deva Performing Arts – Ediția Inside Out.

În cadrul Festivalului Internațional de Artele Spectacolului vor avea loc spectacole de teatru, concerte de muzică jazz, spectacole de circ, performance-uri, ateliere pentru copii, workshop-uri, parade stradale, expoziții.

Toate evenimentele din cadrul Ediției Inside Out vor avea loc în aer liber, în diverse spații din oraș: în parcuri, în cartiere, în cetate, în centrul orașului, pe zona pietonală din fața teatrului, la galeriile de artă, la muzeu, etc. În cele opt zile de festival, vor avea loc reprezentații oferite de artiști din România, Franța, Elveția, Germania.

Programul detaliat (pe zile, ore și locații) poate fi consultat pe site-ul Teatrului de Artă Deva și pe pagina de Facebook a instituției.

În funcție de evoluția pandemiei de coronavirus, programul festivalului poate suferi modificări.

Ioana Pop

Articole recente

Goluri multe și două intervenții VAR în meciul dintre U Cluj și FC Hermannstadt

În fața a aproximativ 5 mii de spectatori, U Cluj a învins cu 3-1...

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

Mai multe articole de același fel

Urs brun filmat la bălăceală în Parcul Naţional Retezat

Un urs brun a fost surprins la o scăldătoare de o cameră de supraveghere amplasată de rangeri în Parcul Naţional Retezat, specialiştii afirmând că prezenţa animalului sălbatic de mari dimensiuni în zonă este dovada că habitatele acestuia sunt într-o stare bună de conservare,