fbpx
20.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEReflectoare LED la trecerile de pietoni din Sighișoara

Reflectoare LED la trecerile de pietoni din Sighișoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Sighișoara va monta, pentru siguranța participanților la trafic, reflectoare suplimentare pentru iluminare la toate cele 11 treceri de pietoni semaforizate de pe raza municipiului.

Zilele trecute s-au montat reflectoarele la trecerea de pietoni de pe DN 13 E60 pe str. Morii.

“Pe timp de noapte și la ore cu vizibilitate redusă, trecerile de pietoni din Sighișoara sunt acum iluminate și semnalizate corespunzător. În Sighișoara, după implementarea noului sistem de semaforizare cu funcționare sincronă de tipul ,,Undă Verde” și a iluminării suplimentare a trecerilor de pietoni, nu au mai fost înregistrate accidente cu victime, în zona acestora”, potrivit Primăriei Sighișoara.

Ioana Pop

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel