Florin Cîţu i-a adresat o invitaţie lui Marcel Ciolacu la sediul Ministerului de Finanţe pentru a-i prezenta situaţia financiară a României şi starea economiei. Liberalul consideră că este imporantant să aibă această discuţie cu liderul PSD înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

„Domnule Ciolacu, Eu, Florin Cîţu, ministrul Finanţelor Publice, vă invit în mod oficial pe dumneavoastră personal la Ministerul Finanţelor Publice pentru o prezentare a situaţiei financiare a României şi starea economiei. Voi prezenta următoarele teme: Deficitul bugetului general consolidat. Execuţia bugetară după 7 luni de zile. Situaţia datoriei publice. Situaţia împrumuturilor. Situaţia cheltuielilor bugetare, situaţia cheltuielilor legate direct de criza de coronavirus, situaţia cheltuielilor cu deschiderea anului şcolar, situaţia cheltuielilor pentru cele doua rânduri alegeri, locale şi parlamentare. Situaţia veniturilor bugetare şi estimările pentru restul anului”, a scris Florin Cîţu miercuri pe Facebook. 

Ministrul de Finanţe a adăugat că îşi exprimă disponibilitate de a răspunde oricărei întrebări legate de buget sau starea economică a ţării noastre. 

„Având în vedere situaţia dificilă, din punct de vedere sanitar şi economic, prin care trece România astăzi, consider că o astfel de întălnire trebuie să exceada contrele politice şi să aibă un singur obiectiv, sănătatea şi bunăstarea romanilor. În acelasi timp, consider că este imporantant să avem această discuţie înainte de dezbaterea moţiunii de cenzura. Îmi exprim speranţa că veţi onora invitaţia mea pentru că sunt momente în viaţă fiecărui om politic când trebuie să se ridice deasupra intereselor de partid. P.S. Cafeau o dăm noi, indiferent de cât de mare este delegaţia dumneavoastră”, a conchis Cîţu.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania