Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că nu exclude posibilitatea de a onora invitaţia ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, pentru că i se pare “normal” să dialogheze, dar a subliniat că Parlamentul este “stâlpul democraţiei”.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Domnul ministru al Finanţelor trebuie să înţeleagă că Parlamentul este stâlpul democraţiei. Dânsul a fost invitat în Parlament de zeci de ori şi a evitat. Dar, nu exclud să am o discuţie cu economiştii din partid şi să ne urcăm frumos în maşină şi să mergem la domnul ministru, poate în biroul dânsului se simte mai bine şi poate să ne dea mai multe explicaţii. Nu exclud niciun fel de dialog, cu nimeni. Mi se pare normal”, a afirmat, joi, Ciolacu într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD.

Întrebat dacă invitaţia ministrului Cîţu a fost adresată şi oficial, Ciolacu a spus: “Nu. Presupun că a fost aşa o declaraţie de presă. De asta nici nu am luat-o în serios. Colegii mei, atât din Senat, cât şi din Camera Deputaţilor, au trimis oficial invitaţii, îndreptăţiţi conform Constituţiei, să vină şi nu a venit”.

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, l-a invitat pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, la sediul Ministerului Finanţelor pentru a-i prezenta situaţia financiară a ţării. 

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania