Consiliul Local Satu Mare a aprobat joi Planurile Urbanistice Zonale pentru construcția parcărilor etajate pe străzile Decebal și Mihail Kogălniceanu.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Prin aceste proiecte de investiții vor fi amenajate peste 400 locuri de parcare, vitale pentru zona centrală a municipiului Satu Mare intens circulată zilnic de mii de sătmăreni.

“Parcările etajate de pe str.Decebal și str. Mihail Kogălniceanu sunt două investiții așteptate și cerute de mii de sătmăreni care ne cer să amenajăm mai multe locuri de parcare în zona centrală a orașului. Investițiile au primit toate avizele din partea Direcției de Sănătate Publică și din partea Agenției pentru Protecția Mediului, astfel că, nu exista nici un motiv pentru a abandona aceste proiecte ce cuprind 400 de locuri de parcare. Mă bucur că, după o procedură destul de lungă, construirea parcărilor etajate a fost aprobată în Consiliul Local”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Parcarea etajate de pe strada Decebal va avea 3.500 de metri pătraţi, clădirea fiind cu subsol, parter, plus patru etaje.

Parcarea etajată de pe strada Mihail Kogălniceanu va avea o suprafață de peste 1.600 de metri pătrați, cu regim de construcție subsol, parter și două etaje.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania