17.6 C
Cluj-Napoca

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Barti Tihamér, depistat cu COVID-19

Publicat:

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Barti Tihamér, a fost testat pozitiv la COVID-19 şi se află internat la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.

Barti Tihamér a declarat că nu ştie de unde a luat boala şi s-a testat întrucât sâmbătă a făcut febră.

“Conform medicilor, am putut lua boala de la cineva care e asimptomatic, pentru că nu ştiu de unde am luat. Mi-am făcut testul pentru că, la un moment dat, la sfârşitul săptămânii, sâmbătă, am avut un pic de febră. Şi am spus că e mai sigur să stau acasă, chiar dacă trebuia să particip la două manifestări foarte importante, una dintre ele fiind organizată de mine. Am stat în izolare, ieri mi-am făcut testul, astăzi am primit rezultatul şi acum sunt la spital”, a declarat Barti Tihamér.

Acesta a precizat că nu are simptome, iar în prezent i se face o evaluare a stării de sănătate şi aşteaptă să primească tratamentul medicamentos.

Barti Tihamér a mai precizat că în ultima vreme nu prea a intrat în contact cu colegii săi, întrucât s-a aflat mai mult pe teren, dar şoferul său şi membrii familiei se află în izolare. (AGERPRES)

Din aceeași categorie

spot_img

Articole recente

spot_img