fbpx
20.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENT1.000 de participanți la Maratonul Internațional de la Sibiu, o ediție fără...

1.000 de participanți la Maratonul Internațional de la Sibiu, o ediție fără public din cauza pandemiei

Publicat în

spot_img
spot_img

Sibiul va găzdui și în acest an Maratonul Internațional, cel mai important eveniment de strângere de fonduri pentru proiecte și cauze ale comunității.

Cea de-a 9-a ediție se va desfășura sâmbătă, 29 august, în intervalul orar 8.00 – 15.30 și va reuni la start aproximativ 1000 de participanți care vor alerga pentru 30 de cauze.

Ținând cont de situația specifică în care ne aflăm, cursa din acest an se va desfășura în condiții speciale, cu o serie de măsuri și cu unele modificări, pentru a fi asigurată protecția și siguranța participanților, voluntarilor și organizatorilor.

Competiția se va desfășura fără participarea publicului, iar startul se va da individual, la distanță de 20 de secunde, din Piața Huet și nu din Piața Mare ca în ceilalți ani. Traseul de concurs va trece prin Piața Mare, pe strada Nicolae Bălcescu, prin Parcul Sub Arini, prin Zoo Sibiu, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului și prin Pădurea Dumbrava, iar concurenții se vor întrece la probele de maraton (42 kilometri), semimaraton (21 kilometri), cursa de 10 kilometri, crosul de 5 kilometri și squad race în lungime de 3 kilometri.

Maratonul Internațional Sibiu 2020 este organizat de Fundația Comunitară Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2020.

Ioana Pop

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel