Turiștii din vestul țării vor avea la dispoziție curse charter de vacanță spre destinația Hurghada (Egipt), cu decolare de pe Aeroportul Timișoara, începând de duminică, 30 august.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Zborurile charter către Egipt vor fi operate de compania aeriană Animawings, cu o frecvență pe săptămână, duminica. Aeronava aterizează la Timișoara la ora 13:40, urmând ca mai apoi să decoleze la ora 14:25 spre destinația Hurghada – unde va ajunge la ora 18:30.

„Reluarea curselor charter de vacanță de pe aeroportul Timișoara către Hurghada – Egipt poate fi un moment oportun pentru pasagerii care și-au plănuit concediul în perioada următoare. Astfel, turiștii din zona de vest a țării au ocazia să își petreacă un sejur pe litoralul egiptean și să descopere istoria antică a lumii, chiar și după sezonul estival. Cu toate că ne aflăm într-o perioadă cu restricții de călătorie, plecarea în vacanță pe timp de pandemie este posibilă, atâta timp cât ținem cont de măsurile de siguranță ce se impun”, spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Pasagerii pot să consulte măsurile de protecție pentru limitarea răspândirii noului coronavirus în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timișoara pe site-ul: www.aerotim.ro.

(FOTO CREDIT: Drago Gazdik / Pixabay)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania