Un medic în vârstă de 44 de ani, din Timișoara, diagnosticat cu COVID-19, a încetat din viață. Dr. Cristian Milicin a fost internat în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase, dar starea lui de sănătate s-a agravat și nu a mai putut fi salvat.

Decesul medicului timișorean a fost anunțat de managerul Spitalului Județean din Timișoara, Raul Pătrașcu.

“Astăzi (vineri – n. red.) a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puțin de 3 săptâmâni.

Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic și sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne lovește pe toți ca un trăznet și încă un mesaj pentru acei inconștienți care nu “cred” în acest virus nemernic.

Întreg colectivul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” Timișoara este alături de familie. Sincere condoleanțe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis managerul Spitalului Județean din Timișoara pe pagina sa de Facebook.

“Colegul nostru, dr. Cristian Milicin a pierdut aseara lupta impotriva Covid 19 și s-a stins in Sectia de Terapie Intensiva a spitalului Victor Babes. A fost internat in urma cu trei saptamani dupa ce i-a fost confirmat diagnosticul de infectie cu noul coronavirus. Avea doar 44 de ani. Era un medic tânăr, cu o forță de muncă extraordinara și pentru care munca cu pacienții era cel mai important lucru în viata. Cristian Milicin era medic specialist in balneologie si recuperare medicala dar și cadru didactic, asistent universitar la Universitatea de Medicina și Farmacie din Timisoara. Întreg colectivul Spitalului Victor Babes este alături de familie. Dumnezeu sa-l odihnească în pace!”, a transmis echipa Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania