fbpx
20.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATEUn medic timișorean, de 44 de ani, a murit din cauza infectării...

Un medic timișorean, de 44 de ani, a murit din cauza infectării cu COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

Un medic în vârstă de 44 de ani, din Timișoara, diagnosticat cu COVID-19, a încetat din viață. Dr. Cristian Milicin a fost internat în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase, dar starea lui de sănătate s-a agravat și nu a mai putut fi salvat.

Decesul medicului timișorean a fost anunțat de managerul Spitalului Județean din Timișoara, Raul Pătrașcu.

“Astăzi (vineri – n. red.) a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puțin de 3 săptâmâni.

Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic și sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne lovește pe toți ca un trăznet și încă un mesaj pentru acei inconștienți care nu „cred” în acest virus nemernic.

Întreg colectivul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara este alături de familie. Sincere condoleanțe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis managerul Spitalului Județean din Timișoara pe pagina sa de Facebook.

„Colegul nostru, dr. Cristian Milicin a pierdut aseara lupta impotriva Covid 19 și s-a stins in Sectia de Terapie Intensiva a spitalului Victor Babes. A fost internat in urma cu trei saptamani dupa ce i-a fost confirmat diagnosticul de infectie cu noul coronavirus. Avea doar 44 de ani. Era un medic tânăr, cu o forță de muncă extraordinara și pentru care munca cu pacienții era cel mai important lucru în viata. Cristian Milicin era medic specialist in balneologie si recuperare medicala dar și cadru didactic, asistent universitar la Universitatea de Medicina și Farmacie din Timisoara. Întreg colectivul Spitalului Victor Babes este alături de familie. Dumnezeu sa-l odihnească în pace!”, a transmis echipa Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Ioana Pop

Articole recente

Goluri multe și două intervenții VAR în meciul dintre U Cluj și FC Hermannstadt

În fața a aproximativ 5 mii de spectatori, U Cluj a învins cu 3-1...

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

Mai multe articole de același fel

Ligile studențești din UPT provoacă elevii de liceu la o vacanță inedită, activă, în cadrul a două tabere de vară

Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajută pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea o vacanță activă, inedită, plină de experiențe interesante.